Marinované bravčové rezne

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 1 kg bravčového pliecka, 4 vajcia, po 1 malej lyžičke korenín, sladká a štiplľavá paprika, korenie, majoránka, vegeta, soľ, horčica, kečup, worcestrová omáčka a olej

Postup: Vyšľaháme vajcia a zmiešame s koreninami. Mäso nakrájame na rezne, naklepeme a naložíme do marinády. Necháme marinovať asi 10 hodín. Marinované rezne uložíme na vymastený pekáč a polejeme zvyšnou marinádou. Podľa potreby podlejeme vodou a dusíme v rúre do mäkka. Môžeme tiež pripraviť opekaním na panvici, na prírodný spôsob. Hodia sa zemiaky a zeleninový šalát.