Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Poľovnícke tajomstvo
Suroviny: 400 g mäsa z diviaka, 150 g údenej slaninky, 250 g leča, 3 cibule, 4 vajcia, 4 feferónky, korenie, soľ, olej
Postup: Odležané mäso umyjeme a pokrájame na rezance. Cibuľu si nakrájame nadrobno a udusíme na oleji. POtom osolíme, okoreníme a pridáme celé feferóny a lečo. Spolu dodusíme do mäkka. Slaninku pokrájame na hrebienky a opečieme. Na slaninkovej masti upečieme z rozšľahaných vajec placky a položíme ich na porcie mäsa. Navrch položíme hrebienok usmaženej slaninky.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.