Bravčové mäso

Marinované bravčové rezne

Suroviny: 1 kg bravčového pliecka, 4 vajcia, po 1 malej lyžičke korenín, sladká a štiplľavá paprika, korenie, majoránka, vegeta, soľ, horčica, kečup, worcestrová omáčka a olej

Postup: Vyšľaháme vajcia a zmiešame s koreninami. Mäso nakrájame na rezne, naklepeme a naložíme do marinády. Necháme marinovať asi 10 hodín. Marinované rezne uložíme na vymastený pekáč a polejeme zvyšnou marinádou. Podľa potreby podlejeme vodou a dusíme v rúre do mäkka. Môžeme tiež pripraviť opekaním na panvici, na prírodný spôsob. Hodia sa zemiaky a zeleninový šalát.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 09. 03. 2008 | 3847 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:



Meniny na web

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (2758 hl.)
 
Jednoduché (2352 hl.)
 
Lacné (2347 hl.)
 
Overené - tradičné (2231 hl.)
 
Je mi to jedno (2088 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 11776
Don´t worry!
Be Happy!

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server