Bravčové mäso

Holandské rezne

Suroviny: 600 g bravčového pliecka, 200 g tvrdého syra -Eidam, 2 dcl mlieka, korenie, soľ, na obalenie: múka ,vajce, strúhanka, olej na vyprážanie.

Postup: Mäso odblaníme, pokrájame na kúsky a najemno pomeliem na mlynčeku. Pomleté mäso osolíme, okoreníme, zalejeme mliekom a dáme do chladničky na pár hodín odležať. Potom k mäsu primiešame nastrúhaný syr, dobre prepracujeme a z hmoty tvoríme rezne veľkosti dlane. Vytvarované rezne obalíme v troj-obale a vypražíme na horúcom oleji doružova. Podávames varenými zemiakmi a tatarskou, alebo holandskou omáčkou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 02. 04. 2008 | 2707 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:



Meniny na web

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (2727 hl.)
 
Jednoduché (2326 hl.)
 
Lacné (2322 hl.)
 
Overené - tradičné (2203 hl.)
 
Je mi to jedno (2063 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 11641
Don´t worry!
Be Happy!

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server