Bravčové mäso

Srbské mäso

Suroviny: 1/2 kg mäsa z vykosteného bravčového karé, korenie, soľ, , mletá paprika, 50 g masti, 1 väčšia cibuľa, 1/4 kg zelenej papriky, 1/4 kg rajčín, 2 dcl smotany na varenie, 2 PL hladkej múky.

Mäso opláchneme, osušíme a pokrájame na kocky. nadrobno nasekanú cibuľu opražíme na masti, poprášime mletou paprikou a do tohoto základu pridáme nakrájané mäso. Krátko orestujeme, posolíme, okoreníme, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme domäkka. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme na pásiky pokrájanú papriku a na štvrťky prekrojené ošúpané rajčiny. Spolu dodusíme domäkka. Nakoniec zalejeme smotanou, do ktorej sme zašľahali hladkú múku. necháme krátko prevariť. Podávame s dusenou ryžou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 20. 04. 2008 | 605 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:



Meniny na web

Počúvame Funrádio
http://www.funradio.sk/
http://www.funradio.sk/
Napíšte nám
svoj recept!

redakcia

zavinac

dedoverecepty.sk

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (2674 hl.)
 
Jednoduché (2301 hl.)
 
Lacné (2296 hl.)
 
Overené - tradičné (2166 hl.)
 
Je mi to jedno (2032 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 11469
Don´t worry!
Be Happy!

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server