Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Teľacie rezy so šampiňónmi
Suroviny: 4 rezne z teľacieho stehna (po 150 g), 7-8 PL oleja, soľ, mleté korenie,100 g šampiňónov, 100 g rajčín.
Postup:Teľacie rezne naklepeme, okoreníme, potrieme olejom a necháme v chladničke postáť. Potom ich opečieme na horúcom oleji z obidvoch strán, vyberieme a posolíme. Vo výpeku orestujeme na plátky pokrájané šampiňóny, na kocky pokrájané rajčiny a spolu podusíme domäkka. Porcie mäsa na tanieroch prelejeme šampiňónovou zmesou a podávame s opekanými zemiakmi alebo hranolkami.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.