Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Rýchle mleté rezne
Suroviny: 500 g hovädzieho alebo bravčového mäsa, 1 cibuľa, 2 varené zemiaky, 2 žĺtky, soľ, korenie, hladká múka, olej.
Postup: Mäso zomelieme najemno, spolu s uvarenými zemiakmi a cibuľou. Pridáme žĺtky, korenie a soľ. Zmes dobre premiešame a na doštičke tvoríme tenšie ploché rezne. Rezne poprášime z obidvoch strán múkou a vypražíme na horúcom oleji dočervena. Podávame so zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.