Kuracie filety v balsamico omáčke...recept 5*

Hydina

Kuracie filety v balsamico omáčke...recept 5*

Suroviny: 4 kuracie filety z prsíčok, soľ, korenie, 4 PL olivového oleja, viazanička mladej cibuľky, 1 kg čerstvých šampiňónov, 1/2 L hydinového vývaru (z kocky), 3 PL tekutého medu, 5 PL balzamicového octu, stužovač omáčky-(Mondamín alebo Solamyl.)

Postup: Mäso opláchneme, osušíme obrúskom a okoreníme z obidvoch strán. Pripravené filety opekáme na horúcom oleji asi 15 minút. Cibuľku posekáme na kúsky a šampiňóny rozkrájame na štvrtinky. Opečené filety vyberieme a odložíme na teplé miesto. Na výpeku restujeme pripravenú cibuľku a šampiňóny asi 5 minút. Potom pridáme do tejto zmesi med, balzamiko, vývar a spolu všetko prevaríme. Nakoniec túto omášku zahustíme stužovačom omáčky a dochutíme korením a soľou. Filety na tanieri polejeme uvarenou balzamico omáčkou so šampiňónmi a podávame s dusenou ryžou a kompótom.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 22. 09. 2008 | 1862 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:



Meniny na web

Počúvame Funrádio
http://www.funradio.sk/
http://www.funradio.sk/
Napíšte nám
svoj recept!

redakcia

zavinac

dedoverecepty.sk

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (2406 hl.)
 
Jednoduché (2102 hl.)
 
Lacné (2111 hl.)
 
Overené - tradičné (1993 hl.)
 
Je mi to jedno (1851 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 10463
Don´t worry!
Be Happy!

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server