Bravčové mäso

Bravčové na hrášku

Suroviny: g bravčového pliecka, 100 g masti, 2 cibule, soľ, korenie, zelený hrášok, 50 g hladkej múky, 50 g masla.

Postup: Odblanené mäso pokrájame na kocky. Na masti speníme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme pripravené mäso, orestujeme, posolíme, okoreníme a podlejeme horúcou vodou. Za občasného premiešania a podliatia trochou vody udusíme domäkka. Mäkké mäso zahustíme múkou, orestujeme a doriedime trochou vody. Pridáme hrášok, necháme prevariť a dochutíme korením, soľou a omáčku zjemníme maslom. Podávame s varenými zemiakmi alebo s ryžou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 09. 01. 2009 | 8358 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:



Meniny na web

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (2702 hl.)
 
Jednoduché (2310 hl.)
 
Lacné (2304 hl.)
 
Overené - tradičné (2177 hl.)
 
Je mi to jedno (2044 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 11537
Don´t worry!
Be Happy!

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server