Hríby

Hubové fašírky

Suroviny: 500 g húb, 2 lyžice oleja, 2 cibule, 2 vajcia,rasca, 6 strúčikov cesnaku, pór, 1 lyžica sójovéj omáčky, 1 lyžica solamylu.

Postup: Na oleji speníme nakrájanú cibuľu, pridáme huby, soľ, rascu, podusíme a pridáme sójovú omáčku, vajcia, ešte trochu premiešame na ohni a odstavíme. Pridáme cesnak, nakrájený pór, strúhanku, solamyl alebo prelisované uvarené zemiaky na dohustenie. Hmota musí byť hustá. Vyformujeme z nej fašírky, ktoré ešte obalíme v trojobale a vypražíme na oleji z obidvoch strán. Hubové fašírky podávame s varenými zemiakmi.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 09. 06. 2009 | 2169 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:



Meniny na web

Počúvame Funrádio
http://www.funradio.sk/
http://www.funradio.sk/
Napíšte nám
svoj recept!

redakcia

zavinac

dedoverecepty.sk

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (2683 hl.)
 
Jednoduché (2304 hl.)
 
Lacné (2298 hl.)
 
Overené - tradičné (2167 hl.)
 
Je mi to jedno (2037 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 11489
Don´t worry!
Be Happy!

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server