Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Zemiakové placky s kyslou kapustou
Suroviny: 1 kg zemiakov, 150 g hladkej múky, 2 vajcia, 150 g kyslej kapusty, trocha mlieka, soľ, cesnak, majoránka, korenie, olej
Postup: Surové zemiaky očistíme a nastrúhame. Pridáme soľ, vajcia, múku, mlieko, roztlačený cesnak, okoreníme a pridáme pokrájanú kyslú kapustu. Vypracujeme cesto a na horúcom oleji smažíme malé placky (1 PL cesta rozotrieť na placku) z obidvoch strán.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.