Bravčové mäso

Holandské rezne

Suroviny: 500 g bravčového prerasteného bôčika, 2 rožky, 1 dcl mlieka, 150 g eidamského syra, 2 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, štipka nastruhaného muškátového orieška, strúhanka na obaľovanie a olej na vyprážanie..

Postup: Bôčik zomelieme, rožky pokrájame na kocočky a zalejeme mliekom. Syr nastruháme na hrubšom strúhadle. Do misy s pomletým bôčikom pridáme v mlieku namočené rožky, vajíčka, strúhaný syr, jemne osolíme, okoreníme a dochutíme muškátovým orieškom. Zmes dobre premiešame a z tejto hmoty tvarujeme guľky, ktoré obaľujeme v strúhanke a pomaly ich vypražíme na horúcom oleji doružova. Podávame so zemiakovou kašou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 12. 01. 2010 | 2464 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:



Meniny na web

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (2686 hl.)
 
Jednoduché (2305 hl.)
 
Lacné (2299 hl.)
 
Overené - tradičné (2170 hl.)
 
Je mi to jedno (2038 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 11498
Don´t worry!
Be Happy!

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server