Omáčky

Holandská omáčka na špargľu

Suroviny: 2 žĺtky, 2 PL citrónovej šťavy, 125 g masla, 125 g kyslej smotany, 1 čl rajčinového pretlaku, 2 rajčiny, soľ, štipka cukru, karí korenie, bazalka

Postup: Nad parou rozšľaháme žĺtky s citrónovou šťavou tak, aby vznikol hladký krém. Po kvapkách potom zašľaháme rozpustené maslo. Potom do kyslej smotany rozmiešame rajčinový pretlak a dve olúpané, najemno nasekané rajčiny. Zmiešame so žĺtkovým krémom a dochutíme soľou, cukrom, karí korením a nasekanou bazalkou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 26. 03. 2011 | 2251 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Presný čas:



Meniny na web

Počúvame Funrádio
http://www.funradio.sk/
http://www.funradio.sk/
Napíšte nám
svoj recept!

redakcia

zavinac

dedoverecepty.sk

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (2675 hl.)
 
Jednoduché (2301 hl.)
 
Lacné (2296 hl.)
 
Overené - tradičné (2166 hl.)
 
Je mi to jedno (2032 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 11470
Don´t worry!
Be Happy!

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server