Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.

Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.



Komentáre

k článku: Teľacie rezne "Pod hríbom"
zo dňa 22.02.2008, autor článku: Delicato

Komentár zo dňa: 01.03.2008 08:41:13     Reagovať
Autor: neregistrovaný - jozin2103 (jozin2103@azet.sk)
Titulok: Dobrota
Tento recept poznám pod názvom hrbaté mäso. V našej rodine je hojne používaný a chválený. Ozaj výborná pochúťka, doporučujem okoštovať.

Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (18332 hl.)
 
Jednoduché (5673 hl.)
 
Lacné (5375 hl.)
 
Overené - tradičné (5000 hl.)
 
Je mi to jedno (4960 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 39340
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server