Teľacie rezne "Pod hríbom"

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hovädzie mäso, Vydané dňa: 22. 02. 2008

Suroviny: 600 g teľacieho stehna (4rezne), 1 maslo, 1 cibuľa, múka, soľ, 200 g húb, 1 balíček plátkového syra

Postup: Rezne naklepeme, namočíme v múke a na polovine masla ich zvoľna opečieme a poukladáme na vymastený pekáč. Vo výpeku orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu a pridáme pokrájané huby. Necháme podusiť do odparenia šťavy. Na každý rezeň dáme kôpku húb, zakryjeme plátkom syra, obložíme kúskami masla a dáme do rúry zapiecť, pokiaľ sa syr neroztečie. Podávame s ryžou a šalátom, ozdobené čučoriedkami.