Sokolie hniezdo

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 500 g bravčovej krkovičky, 150 g húb, údený oštiepok, soľ, kyslá smotana, kečup, 200 g uvarenej bielej fazule,1 veľká cibuľa, mleté korenie, olej

Postup: Slaninku pokrájame na kocočky a opečieme. Potom pridáme pokrájanú cibuľu, necháme zosklovatieť a pridáme mäso pokrájané na rezance. Osolíme a okoreníme podľa chuti a opekáme asi 3 min. Do orestovaného mäsa pridáme uvarenú fazuľu, plátky húb, 1 lyžicu kečupu, 3 lyžice smotany a necháme dusiť asi 10 minút. Naložíme na polovinu zemiakovej placky, preložíme a posypeme oštiepkom.