Lahôdkové kotlety

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 4 bravčové kotlety, 4 plátky šunky, kyslá smotana, soľ, olej, 2 cibule, 3 strúčky cesnaku, korenie, 150 g strúhaného syra

Postup: Kotlety naklepeme, okraje narežeme, osolíme, okoreníme a na rošte opečieme. Cibuľu pokrájame na pásiky a cesnak na tenučké plátky. Spolu orestujeme na troche oleja. Do pekáča uložíme opečené kotlety.Na každú kotletu dáme trocha orestovanej cibule. Zakryjeme plátkom šunky, posypeme syrom a polejeme smotanou. Dáme zapiecť do horúcej rúry. Podávame s mastenými zemiakmi a šalátom.