Pikantné mäsové sekance

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 600 g mäsa z bravčového karé, 2 feferónky, horčica, olej, 1 zelená paprika, korenie, soľ, vegeta, mletá paprika, šampiňóny, mletá rasca, pohárik leča, 4 sladkokyslé uhorky

Postup: Mäso pokrájame na hrubšie rezance a na oleji poopekáme do červena. Pridáme nasekané feferónky, pokrájanú papriku, uhorky a šampiňóny. Pridáme lyžicu horčice, trošku mletej rasce, korenie, mletú papriku, vegetu a podusíme. Môžeme poprípade dochutiť soľou a podávať ako minútku. Ak chceme podávať ako hlavné jedlo, tak si k takto pripravenému mäsu pridáme pohárik leča a ešte prevaríme. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi a šalátom.