Turistický hrniec

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 500 g bravčového mäsa, 500 g rajčín, 400 g uvarenej bielej fazule, 3 mrkvy, 1 pór, vegeta, korenie, soľ, 3 lyžice posekanej petržlenovej vňate, olej

Postup: Mäso pokrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a na troche oleja poopekáme. Preložíme do hrnca. Na výpeku podusíme pokrájanú mrkvu, koliečka póru a nasekaný cesnak. Krátko podusíme a prelejeme na mäso. Pridáme olúpané pokrájané rajčiny a necháme udusiť do mäkka. Nakoniec pridáme uvarenú fazuľu, podlejeme vodou a ochutíme vegetou, korením a prevaríme. Hotové posypeme vňaťou. Podávame s chlebom.