Prekladaný rezeň "Javorina"

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hovädzie mäso, Vydané dňa: 09. 03. 2008

Suroviny: 400 g hovädzieho mäsa, 400 g bravčového stehna, strúhaný syr. Marináda: 2 dl piva, 2 lyžice horčice, korenie, vegeta, soľ, mletá paprika, olej, cibuľa, suroviny na trojobal

Postup: Zmiešaním piva, horčice, nadrobno nasekanej cibule, oleja a korenín pripravíme marinádu. Mäso nakrájame na rezne, naklepeme a naložíme do marinády. Necháme marinovať v chlade aspom cez noc. Namarinované mäso vyberieme a hovädzie rezne posypeme nastrúhaným syrom. Zakryjeme bravčovými rezňami a kraje sklepneme. Preložené rezne obalíme v trojobale a na oleji vypražíme do zlatova. Rezne podávame s opečenými zemiakmi, tatarskou omáčkou a posypané jemne postrúhaným syrom. Ozdobíme steriľovanými hubami.