Čevapčiči z bravčového mäsa

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 19. 03. 2008

Suroviny: 400 g bravčového mäsa z pliecka, horčica, 1 cibuľa, 4 mladé cibuľky, tuk na vyprážanie, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ

Postup: Dobre odležané mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu očistíme a spolu s mäsom pomelieme. Zmes podľa chuti osolíme, okoreníme, pridáme červenú papriku a dobre premiešame. Sformujeme malé šúľky, ktoré vypražíme v rozpálenom tuku. Pred vyprážaním môžeme šúľky obaliť strúhankou. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou mladou cibuľkou a s horčicou. Ozdobíme na kolieska nakrájanou paprikou a paradajkou.