Hovädzie s paprikou

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hovädzie mäso, Vydané dňa: 08. 04. 2008

Suroviny: 600 g hovädzieho stehna, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, mletá červená paprika, majoránka, 2 čerstvé papriky 2 PL kečupu, olej.

Postup: Mäso nakrájame na kocky, a mierne ho osolíme a okoreníme. Na oleji necháme zosklovatieť najemno nasekanú cibuľu, pridáme pripravené mäso a necháme ho za stáleho miešania opražiť. potom mäso posypeme paprikou a prikryté ho dusíme vo vlastnej šťave. Očistené papriky pokrájame na pásiky a spolu s roztlačeným cesnakom pridáme k mäsu. Podlejeme trochou vody a za občasného premiešania dodusíme domäkka. Pred dokončením pridáme kečup a ešte kratučko prevaríme. Dochutíme majoránkou a podávame s cestovinou alebo špagetami.