Kurací zeleninový šalát

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Šaláty, Vydané dňa: 28. 05. 2008

Suroviny: 400g pečeného kurčaťa. 200g zeleru, 200g sterilizovaných uhoriek, 1 kápia, 3PL sterilizovaného hrášku, 1 jablko, citrónovú šťavu, ocot, cukor, soľ, mleté korenie, olej, 200g majolky, petržlenová vňať.

Postup: Vykostené kuracie mäso pokrájame na kocky a dáme do šalátovej misy. Zeleninu a ovocie nakrájame na malé kocky a pridáme k mäsu. Zalejeme nálevom, ktorý sme urobili z majolky, citrónovej šťavy, octu, soli, cukru, korenia a trochy oleja. Premiešame a odložíme na 2 hod. do chladničky. Pred podávaním ozdobíme vňaťou