Rybie filé na cesnaku

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Ryby, Vydané dňa: 11. 07. 2008

Suroviny: 00 g rybieho filé, 1 cibuľa, masť, 1 PL hladkej múky, mleté čierne korenie, 8-10 strúčikov cesnaku, 2 dcl vývaru z kocky.

Postup: Rybie filé osolíme a poprášime múkou. Na masti opražíme na kolieska pokrájanú cibuľu, pridáme pripravené rybie filé a prudko opečieme z obidvoch strán. Opečené filé preložíme do zapekacej misy a ochutíme čerstvo zomletým korením. Do výpeku k cibuli pridáme nadrobno nasekaný cesnak, zalejeme vývarom a necháme prevrieť. Opečené filé prelejeme cesnakovým výpekom a upečieme vo vyhriatej rúre. Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninovým šalátom.