Hovädzie mäso s jablkami a zeleninou

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Hovädzie mäso, Vydané dňa: 30. 07. 2008

Suroviny: 1/2 kg hovädzieho zadného mäsa, soľ, korenie, 2 PL masti, 1 zelená paprika, 2 rajčiny, 2 jablká, 2 dcl bieleho vína.

Postup: Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a opražíme z obidvoch strán na horúcej masti. Pridáme na pásiky nakrájanú zelenú papriku, podlejeme vínom a prikryté udusíme skoro domäkka. Potom pridáme ošúpané nakrájané jablká ošúpané nakrájané rajčiny podľa potreby podlejeme trochou vody a dodusíme spolu domäkka. Podávame s dusenou ryžou alebo s varenými zemiakmi.