Kolienkový (cestovinový) šalát

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Šaláty, Vydané dňa: 27. 11. 2008

Suroviny: 2 šialky uvarených kolienok, 5 ks stredne veľkých rajčín, 2 zelené sladké papriky, 1 šalátová uhorka, 3 strúčiky prelisovaného cesnaku, 1 pór, 1 viazanička reďkovky, 1 PL plnotučnej horčice, 1 PL jemnej vegety, 1 čL mletého korenia, 150 g syra Inovec -(alebo iný podobný údený syr), 200 g Moravského mäsa alebo Debrecínskej, 1 kelímok bieleho jogurtu, 1 malý pohárik tatarskej omáčky.

Postup: V mise zmiešame uvarené cestoviny, na rezance pokrájanú zeleninu, údeninu, syr a ostatné suroviny a pochutiny. Dobre premiešame a necháme v chlade uležať aspom 2 hodiny.