Nátierka "Moravanka" (recept od babulka260)

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Nátierky, Vydané dňa: 15. 01. 2010

Suroviny: 30 dkg jemnej salámy, 3 dcl pohár sterilizovanej zmesi Moravanka, 3 dcl pohár tatarskej omáčky. NA OBLOŽENIE: čerstvá paprika, rajčiny, varené vajce, petržlenová vňať .

Postup: 30 dekagramov jemnej salámy zomelieme na mäsovom mlynku spolu so zeleninovou nakladanou zmesou MORAVANKA, bez nálevu. Do tejto zmesi dáme tatarskú omáčku a zmiešame. / Moravanka aj tatarka , veľkosť tzv. 3 dl pohár /. Po zmiešaní natierame na toustový chlieb, pokrájaný rožok, obložíme rôzne-- paprika, rajčiny,petrž. vňať, varené vajíčko, prípadne pol jadra vlaššského orecha. Super papaníčko.