Pikantná bravčovina s pečeňou

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 26. 03. 2011

Suroviny: 400 g bravčového stehna alebo panenky, 200 g bravčovej pečene, olej na opekanie, 1 cibuľa, 1 čl mletej papriky, 1 PL vegety, 1-2 feferónky, 1 dl piva, 1 PL kečupu, 1/2 PL worcestrovej omáčky, korenie, soľ

Postup: Mäso pokrájame na plátky hrubé asi 3 mm a opečieme ich n a horúcom oleji. K mäsu potom pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, mletú papriku, vegetu, korenie a najemno nasekanú feferónku. Potom pridáme na rezance nakrájanú pečeň, pár minpt podusíme a dochutíme kečupom, worcestrom, pivom, pripadne prilejeme trocha vody a ešte podusíme. Nakoniec osolíme. Podávame a chlebom a kyslými uhorkami.