Jogurtové rezne

Autor: Delicato <delicato(at)dedoverecepty.sk>, Téma: Bravčové mäso, Vydané dňa: 27. 03. 2011

Suroviny: bravčové rezne, biely jogurt, 1-2 pl horčice, 1 čl zázvoru, soľ, čierne korenie, 1 čl mletej papriky, cibuľa

Postup: Rezne naklepeme a potrieme z oboch strán pastou, ktorú si pripravíme zo zázvoru, soli, korenia, mletej papriky, horčice a strúhanej cibule. Rezne potom ukladáme do nádoby s pokrievkou - vrstvu rezňov pokvapkáme jogurtom - vrstva rezňov, jogurt atď. Prikryjeme a dáme na 12-24 hod. do chladničky. Potom opekáme z oboch strán na oleji. Podávame s ryžov alebo opekanými zemiakmi. Rezne chutia ako jarmočná cigánska pečienka.