Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.

Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.




Maškrty

Bryndzovníky

Suroviny: 250 g hladkej múky, 250 g bryndze, 250 g tuku na pečenie (Hera alebo Palmarin), 2 žĺtky, soľ, 1 lyžica sódy bikarbóny

Postup: Suroviny zmiešame a 3x vyvaľkáme. Natrieme bielkom, posypeme rascou a soľou. Bryndzovníky vykrajujeme vykrajovačkami a dáme ich upiecť do vyhriatej rúry a dohneda a dochrumkava.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 01. 04. 2018 | 2293 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (17178 hl.)
 
Jednoduché (4538 hl.)
 
Lacné (4152 hl.)
 
Overené - tradičné (3899 hl.)
 
Je mi to jedno (3635 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 33402
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server